Stressmottagningen söker leg. arbetsterapeut för föräldraledighetsvikariat – TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

  10 februari 2017

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT!

Leg. arbetsterapeut för 1- års föräldraledighetsvikariat, 80–100%

Stressmottagningen är en liten, personlig och engagerad mottagning med ett starkt forskningsintresse. Vi har kollektivavtal och finns i lokaler nära Fridhemsplan i Stockholm. Den utlysta tjänsten gäller kliniskt arbete inom vår verksamhet för rehabilitering på specialistnivå inom ”Vårdvalet för långvarig smärta med/utan samsjuklighet och/eller utmattningssyndrom” för Stockholms Läns Landsting där vi har halvårslånga rehabiliteringsprogram för svårt utmattningssyndrom.

Som arbetsterapeut på Stressmottagningen är du en av fyra arbetsterapeuter och en del av ett multimodalt team bestående av läkare, psykologer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vår rehabilitering är beteendeinriktad och hela teamet arbetar utifrån KBT och ACT.

Som arbetsterapeut består ditt arbete i huvudsak av att stödja patienter i en hållbar planering för arbetsåtergång/studier innehållande bland annat strategier och upplägg för en arbetsdag. De arbetsterapeutiska insatserna sker såväl i grupp som individuellt samt i samverkan med arbetsgivare. Vi har också kontakt med andra vårdinstanser, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen angående planering för arbetsåtergång.

Tillträde: 1 augusti 2017.

« Tillbaka till nyhetsarkivet