Råd till dig som är stressad och trött

av Giorgio Grossi och Kerstin Jeding

”Välkommen till vår bok om att hantera stress. Vår ljudbok vänder sig till dig som känner dig stressad, trött, förvirrad, distraherad eller ofokuserad och letar efter enkla saker du kan göra själv för att komma ur det.

Känner du trötthet i samband med vardagens press och stress, så tror vi att du kommer att ha god hjälp av våra råd. Den stress vi tänker på är den som innebär att du har för mycket att göra, det är eller har varit svårt att hinna med, eller så har det krånglat och du har fått överarbeta saker antingen på arbetet eller din fritid.”

Giorgio Grossi och Kerstin Jeding är två ledande aktörer inom stresshantering i Sverige och har tidigare skrivit böcker tillsammans – nu kommer deras första ljudbok med specialanpassat innehåll, gjord direkt för den som kanske hellre lyssnar än läser.

Här finns fakta, råd, övningar och tips för hur man kan ta hand om sig i tider när det känns för mycket extra allt – egenvård vid utmattning och stress.

Råd till dig som är stressad och trött innehåller forskningsunderbyggda grundläggande råd, varvat med övningar.

Övningar för dig som är stressad och trött innehåller enbart övningarna, så att dessa är lätta att hitta och lyssna på separat för den som vill det.

Komposition och ljuddesign av Charles Eggers.

Köp på AdLibris  Köp på Bokus  Libris katalogpost

Omslagsbild till boken Råd till dig som är stressad och trött
« Tillbaka till övriga boktips