Workshop – Vad du behöver veta för att behandla stress

  14 november 2016

2-dagars workshop: Vad du behöver veta för att behandla stress

Utmattningssyndrom, stressreaktion eller bara en massa depression eller ångest kopplat till stress? Vi lotsar genom konsensus och kontroverser och ger en uppdaterad forskningsöverblick över området och presenterar övergripande hur vi arbetar i våra multidisciplinära team på Stressmottagningen. Kursen utgår från det breda området med ohälsa kopplat till långvarig stress men har fokus på utmattningssyndrom.

Målgrupp: psykologer, psykoterapeuter, kuratorer, läkare och andra i liknande yrken. Vi arbetar utifrån KBT och förutsätter att du har grundläggande kunskaper i det. Workshopen är främst upplagd för dig som har lite förkunskaper om stressrelaterad ohälsa, men den går att följa även för dig som är nybörjare inom området.

(begränsat antal platser till reducerat pris för studerande – kontakta Madeleine Arfelt för ytterligare information och pris. arfelt@stressmottagningen.com )

Kursledare: Giorgio Grossi (docent, leg. psykoterapeut), Vasiliki Perris (specialistläkare psykiatri), Kerstin Jeding (fil. dr, leg. psykolog), Marie Söderström (med. dr, leg. psykolog) och kollegor på Stressmottagningen

När och var:  16 – 17 mars 2017 på Stressmottagningen, Sankt Göransgatan 84, Stockholm

Kostnad: 6500:- / deltagare + moms exkl. lunch (restauranger finns i närområdet)

FULLBOKAD!

« Tillbaka till nyhetsarkivet