Stressmottagningen söker specialistläkare i psykiatri eller allmänmedicin

  29 mars 2019

Stressmottagningen söker ny läkarkollega!

Stressmottagningen söker specialistläkare inom psykiatri eller allmänmedicin för teamarbete i våra rehabprogram.

Vi har ett beteendefokuserat MMR2-rehabiliteringsprogram för utmattningssyndrom med psykoterapi, fysioterapi och arbetsterapi i grupp och individuellt. I läkarens roll ingår bland annat att genomföra bedömningssamtal med patienter för att bedöma inklusion i vårt rehabprogram, teammöten med patienten samt återbesök. En mycket viktig del av rollen är att vara rådgivande gentemot kollegorna inom teamet. I teamet ingår psykologer, psykoterapeuter, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och fler läkare.

Vi arbetar utifrån en ACT-modell (Acceptance and Commitment Therapy) inom ett beteendemedicinskt synsätt på kognitiv-beteendeterapeutisk grund (KBT).  Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med stressrelaterad ohälsa, men gärna också med andra närliggande områden.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet då vi är ett litet, engagerat team och söker en kollega som kan trivas och utvecklas ihop med oss.

Stressmottagningen ägs och drivs av en forskningsstiftelse, Stiftelsen Stressmottagningen, där ett eventuellt överskott går till forskning inom vårt arbetsområde. Vi arbetar på uppdrag av landstinget inom Vårdval för långvarig smärta och/eller utmattningssyndrom (där vi arbetar endast med patientgruppen med utmattningssyndrom).

Om du är intresserad eller vill veta mer om tjänsten, kontakta Madeleine Arfelt (arfelt@stressmottagningen.se eller 08-524 867 91), gärna genom att skicka ett e-postmeddelande med lite information om dig och ditt CV.

Varmt välkommen med din ansökan!

På uppdrag av SLL

 

« Tillbaka till nyhetsarkivet