Telefon:
08-524 867 85

Besöksadress:
S:t Göransgatan 84
112 38 Stockholm

Stressmottagningen söker leg. arbetsterapeut, 80–100 % – tjänsten är nu tillsatt

  12 maj 2022

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT.

Vi önskar förstärka vårt team för multimodal rehabilitering av utmattningssyndrom med ytterligare en legitimerad arbetsterapeut. Vår rehabilitering är beteendeinriktad, och i teamet ingår också psykologer, psykoterapeuter, läkare och fysioterapeut. Hela teamet arbetar utifrån ACT/KBT och som en av mottagningens arbetsterapeuter kommer du att arbeta utifrån samma grundprinciper.

De arbetsterapeutiska insatserna sker såväl i grupp som individuellt med fokus på aktivitetsbalans i vardagen. Utöver detta samverkar du med exempelvis arbetsgivare för en hållbar återgång i arbete.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet då vi är ett litet, engagerat team och söker en kollega som kan trivas och utvecklas ihop med oss.

Stressmottagningen ägs och drivs av en forskningsstiftelse, Stiftelsen Stressmottagningen, där ett eventuellt överskott går till forskning inom vårt arbetsområde. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm inom Vårdval för långvarig smärta och/eller utmattningssyndrom (där vi arbetar endast med patientgruppen med utmattningssyndrom).

Tillträde omgående. Tjänsten är på 80–100 %.

För mer information och ansökan, kontakta:

VD Madeleine Arfelt, arfelt@stressmottagningen.com, tel. 08-524 867 91

« Tillbaka till nyhetsarkivet