Lediga jobb

Leg. psykolog för 1-års föräldraledighetsvikariat, 100 %

Stressmottagningen är en liten, personlig och engagerad mottagning med ett starkt forskningsintresse. Vi har kollektivavtal och finns i lokaler nära Fridhemsplan i Stockholm.

Den utlysta tjänsten gäller kliniskt arbete inom vår verksamhet för rehabilitering på specialistnivå inom Vårdvalet för långvarig smärta med/utan samsjuklighet och/eller utmattningssyndrom för Stockholms Läns Landsting, där vi har halvårslånga rehabiliteringsprogram för svårt utmattningssyndrom.

Som psykolog på Stressmottagningen är du en av åtta psykologer och en del av ett multimodalt team bestående av läkare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vår rehabilitering är beteendeinriktad och hela teamet arbetar utifrån KBT och ACT.

I arbetet ingår bedömningssamtal, diagnostik, behandlingsarbete (individuellt och i grupp), nätverksarbete, konsultationer och uppföljningar. Erfarenheter av ACT är meriterande.

För mer information och ansökan, kontakta leg. psykolog, fil. dr Kerstin Jeding:
jeding@stressmottagningen.com
Tel: 070-232 48 50

Sista dag för ansökan är 15 maj 2018. Tillträde i augusti 2018.


ST-randning

Vi välkomnar intresserade ST-läkare att komma och randa sig hos oss på Stressmottagningen. Erfarenhetsmässigt kan en randning med fördel vara på 50 % och ca 6 månader lång. Då möjliggörs att du som ST-läkare kan följa patienternas rehabiliteringsprocess från början till slut.

På Stressmottagningen finns möjlighet till självständigt arbete med patienter parallellt med klinisk handledning. Du får också inblick i vårt rehabiliteringsprogram och behandling av patienter med utmattningssyndrom. Välkommen att höra av dig!

Kontakta oss:
E-post: jeding@stressmottagningen.com
Telefon: 08-524 867 85