Telefon:
08-524 867 85

Besöksadress:
S:t Göransgatan 84
112 38 Stockholm

Jobba hos oss


Lediga jobb


Stressmottagningen söker leg. psykolog

Vi har ett beteendefokuserat MMR2-rehabiliteringsprogram för utmattningssyndrom med psykoterapi, fysioterapi och arbetsterapi i grupp och individuellt. I psykologens roll ingår bedömningssamtal, diagnostik, behandlingsarbete (individuellt och i grupp), nätverksarbete, konsultationer och uppföljningar. I övriga teamet ingår psykoterapeuter, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare och fler psykologer.

Vi arbetar utifrån en ACT-modell (Acceptance and Commitment Therapy) inom ett beteendemedicinskt synsätt på kognitiv-beteendeterapeutisk grund (KBT). Erfarenheter av ACT är meriterande. Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med stressrelaterad ohälsa, och gärna också med andra närliggande områden.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet då vi är ett litet, engagerat team och söker en kollega som kan trivas och utvecklas ihop med oss.

Stressmottagningen ägs och drivs av en forskningsstiftelse, Stiftelsen Stressmottagningen, där ett eventuellt överskott går till forskning inom vårt arbetsområde. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm inom Vårdval för långvarig smärta och/eller utmattningssyndrom (där vi arbetar endast med patientgruppen med utmattningssyndrom).

För mer information och ansökan, kontakta:

Leg. psykolog och programansvarig Christiane Van Cappellen, vancappellen@stressmottagningen.com, 08-524 869 42

eller

VD Madeleine Arfelt, arfelt@stressmottagningen.se, 08-524 867 91

Skicka gärna ett e-postmeddelande med ditt CV och lite information om dig själv.

Tillträde omgående. Tjänsten är på deltid – men heltid kan diskuteras.


ST-randning

Vi välkomnar intresserade ST-läkare att komma och randa sig hos oss på Stressmottagningen. Erfarenhetsmässigt kan en randning med fördel vara på 50 % och ca 6 månader lång. Då möjliggörs att du som ST-läkare kan följa patienternas rehabiliteringsprocess från början till slut.

På Stressmottagningen finns möjlighet till självständigt arbete med patienter parallellt med klinisk handledning. Du får också inblick i vårt rehabiliteringsprogram och behandling av patienter med utmattningssyndrom. Välkommen att höra av dig!

Kontakta oss:
E-post: arfelt@stressmottagningen.com
Telefon: 08-524 867 85