Inslag om stress i dagens Eftermiddag i P4 Stockholm

  24 januari 2020

Giorgio Grossi från Stressmottagningen medverkar i ett inslag om stress i dagens Eftermiddag i P4 Stockholm. Lyssna gärna när han pratar om de vanligaste symtomen på för mycket stress, hur man kan hantera det själv och vart man kan vända sig för att söka vård!


Johanna Bågenholm ny arbetsterapeut på Stressmottagningen

  10 januari 2020

Johanna Bågenholm är vår nya arbetsterapeut på Stressmottagningen. Hon har tidigare gjort sin praktik på mottagningen och kommer nu tillbaka som anställd efter att ha slutfört sin utbildning. Johanna tillträder sin tjänst den 20 januari.


Marie Söderström svarar på frågor om sömn och stress i DN:s expertpanel

  20 november 2019

DN storsatsar på sin frågespalt och presenterar sju experter som svarar på frågor om bland annat barn, relationer, träning, sömn och stress. Marie Söderström, psykolog från Stressmottagningen, är en av experterna, med stor kunskap och erfarenhet inom områden som sömnproblem, återhämtning och stresshantering. Marie är legitimerad psykolog med KBT-inriktning och är disputerad vid Karolinska institutet. … Läs mer 


”Då kan din jobbstress bli för farlig” – intervju med Kerstin Jeding i Expressen

  14 november 2019

Expressen har intervjuat Kerstin Jeding om jobbstress och vilka tecken och signaler du ska vara extra observant inför: – De flesta av de som kommer till oss med utmattningssymtom har ansträngt sig både på jobbet och i privatlivet, säger Kerstin Jeding, legitimerad psykolog och filosofie doktor vid Stressmottagningen. OBS! Du behöver vara prenumerant för att kunna … Läs mer 


Vetenskapsmedia arrangerar kunskapskväll om stress

  23 oktober 2019

Kerstin Jeding och Giorgio Grossi från Stressmottagningen medverkar i Vetenskapsmedias kunskapskväll om att förebygga stress, hantera utmattning och att komma tillbaka. När: Tisdag 5 november 2019 kl 18:00-20:30 Var: Natur & Kultur, Karlavägen 31, Stockholm Mer information hittar du på Vetenskapsmedias webbplats där du också kan anmäla dig.