Handbok i återhämtning – för vårdpersonal i en turbulent tid

  20 maj 2020

Marie Söderström, leg.psykolog på Stressmottagningen, har tillsammans med Anna Dahlgren, forskare på KI, tagit fram en handbok i återhämtning för vårdpersonal. Tanken med handboken är att ge en ökad medvetenhet om att det är viktigt att försöka hitta strategier för återhämtning, trots det pressade läget i vården. Handboken finns att ladda ner här.


Giorgio Grossi pratar om coronastress i HR Talks Podden

  28 april 2020

Giorgio Grossi, psykoterapeut och forskare vid Stressmottagningen, pratar med Tommy Cau i HR Talks Podden om hur vi konkret dämpar och hanterar stressen under och efter coronakrisen. Lyssna gärna – du hittar poddavsnittet hos Apple och Spotify!


Hantera stress och oro i coronatider

  27 april 2020

Giorgio Grossi, leg. psykoterapeut och forskare vid Stressmottagningen, ger i denna korta film tips och råd om hur du kan hantera stress och oro under coronapandemin.


Tillfälligt ändrade telefontider

  14 april 2020

Vi har tillfälligt ändrat våra telefontider från 2020-04-14: Telefontid: mån–fre 9.00–12.00 Tel: 08-524 867 85


Skicka egenremiss digitalt via 1177

  8 april 2020

Nu kan du även lämna egenremiss digitalt via e-tjänsten på 1177. Du behöver logga in med bank-ID eller e-legitimation och sedan fyller du i formuläret. Det är viktigt att du har blivit ordentligt utredd av läkare innan du kommer till oss – en medicinsk utredning där en läkare gått genom svar på labprov (=blodprov) och … Läs mer 


Vi har fortsatt öppet och erbjuder möjlighet att välja videomöte

  2 april 2020

Vi fortsätter att hålla öppet och erbjuder rehabilitering så länge vi inte får andra instruktioner från Folkhälsomyndigheten. Vi erbjuder även digitala besök via videosamtal för de patienter som inte har möjlighet att komma till mottagningen. Kontakta oss om du vill boka ett videosamtal!